Mirakelkur för själen - Gula boken

Mirakelkur för själen - Gula boken

"Berättelserna i Mirakelkur för Själen kan påminna och inspirera oss om livets alla möjligheter."

- Agneta Sjödin


Är det som vi anser övernaturligt i själva verket det mest naturliga i vår existens?


Mirakelkur för Själen – Gula boken, innehåller 35 sanna och extraordinära berättelser direkt ur verkliga livet av vanliga människor som har upplevt det ovanliga: Nära dödenupplevelser, bönesvar, healing av det omöjliga, hjälp från andra sidan i allt från köp av bostad till att göra viktiga förändringar i livet. Pengar och stöd som kommer från oväntade håll. Mystiska fenomen och oförklarliga händelser. Även berättelser om läkning av det till synes oläkbara och hjälp att göra viktiga livsförändringar finns med som indikationer om den värld av möjligheter som blir synlig när vi öppnar upp för mirakel.

  • Marcus, som berättar om när ett övernaturligt ingripande räddade honom som liten pojke, vilketfick honom att förstå att det finns så mycket mer än vad vetenskapen ännu kan förklara.
  • Sabina, som köpte hus genom ekonomisk hjälp från andra sidan.
  • Marita, som förlorade synen och vaknade mitt i natten av en övernaturlig röst. Efter det besöket fick hon sin syn tillbaka.
  • Camilla, som var med om en översinnlig händelse, vilken ledde till läkning av en mörk relation från det förflutna – genom förlåtelsens kraft.


Den gula boken är den tredje delen av sju i bokserien Mirakelkur för Själen.


Boken släpps den 25 november. Förhandboka redan nu till kampanjpris!


KAMPANJ: 249 kr + frakt